top of page
BIBS-news-header.jpg

BIBS nieuws

BIBS_AW22_AutumnEscape_DustyBlue_Product_2.jpg

BIBS AW 22 collectie

Autumn Escape

Elk seizoen brengen wij nieuwe kleuren op de markt die passen bij het seizoen. Met deze 'Autumn Escape'-collectie willen wij de kalme en vredige sfeer doorgeven.

Dit zijn de 5 nieuwste kleuren:
Dusty Blue, Fossil Grey, Evergreen, Khaki & Mauve

NIEUW PRODUCT

BIBS Boheme

Onze Boheme-fopspeen is geïnspireerd op de moderne bohemienstijl. Met zijn natuurlijke elementen en organisch silhouet verschijnt Boheme in een fris, creatief en esthetisch ontwerp.

BIBS_AW21_Boheme_Product_17.jpg
BIBS_AW21_PaciBraid_BandanaBib_Lifestyle_11.jpg

NIEUW PRODUCT

BIBS Bandana Bib

BIBS Bandana Bib is ons nieuwe product voor baby's, gemaakt van 100% biologisch GOTS-gecertificeerd mousseline-katoen. Het slabbetje bestaat uit meerdere lagen om een ​​maximaal absorptievermogen te garanderen en kan worden gebruikt om kwijlen en oprispingen op te vangen na het voeden.

 

Het kan ook worden gebruikt als modeaccessoire als nekwarmer onder bovenkleding om warm te blijven in koud weer omdat de zachte stof de nek van de baby bedekt.

NIEUW PRODUCT

PACIFIER CLIP

BIBS Pacifier Clip is ons nieuwe speenkoord gemaakt van 100% biologisch GOTS-gecertificeerd katoen.

De Pacifier Clip is voor ouders die gebruik en functie willen combineren met een prachtig ontwerp dat past bij de BIBS-fopspeen van hun baby.

BIBS_AW21_PaciBraid_Product_21.jpg
BIBS_AW21_GlowCollection_15.jpg

NIEUW PRODUCT

BIBS GLOW COLLECTION

We hebben zoveel verzoeken van jullie gekregen om onze GLOW-collectie uit te breiden met Supreme en Couture. Daarom zijn we zo opgewonden om te onthullen dat dat hebben we precies gedaan! Nu vind je al onze fopspenen in een GLOW-versie.

NIEUW PRODUCT

Tie Dye Collectie

We zijn enthousiast om onze gloednieuwe special edition te introduceren. De special edition zullen fopspenen zijn met prints en kleuren die we niet in ons normale kleurassortiment hebben zoals seizoensprints, kleurtrends binnen de mode. De eerste van vele geweldige special editions is de 'Tie Dye Collection'.

BIBS_AW21_TieDyeCollection_Lifestyle_5.jpg
BIBS_AW21_NordicNature_SoMe_14.jpg

BIBS AW21 COLLECTIE

Nordic Nature

We verwelkomen vier nieuwe kleuren in ons assortiment: Nordic Mint, Pink Plum, Forest Lake and Elderberry.

NIEUW PRODUCT

Introductie van de Overall Bib

De Overall Bib is geïnspireerd op de klassieke babyoveralls die opent aan de voorkant met knopen, vandaar de naam Overall Bib. ​

 

De Overall Bib is gemaakt van 100% veilige, food-grade TPU, een milieuvriendelijk materiaal met de perfecte flexibiliteit voor een slabbetje.

News-overallbib_720x.jpg
BIBS_SS21_MuslinCloth_Lifestyle_2.jpg

NIEUWE CATEGORIE

Introductie van de Muslin collectie!

De Muslin Cuddle en Swaddle is gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen - volledig geteeld zonder het gebruik van kunstmest en pesticiden.

 

De Muslin Cuddle en Swaddle is gemaakt van gekreukte mousseline - een zachte en ademende stof die zeer delicaat is voor de babyhuid, maar toch duurzaam is. Mousseline doeken zijn het meest veelzijdige stoffen item.

NIEUWE SAMENWERKING

Caroline Wozniacki

We zijn enthousiast om te delen dat we een samenwerking zijn aangegaan met voormalig tennisster Caroline Wozniacki. Caroline is vooral bekend om haar absoluut fantastische tenniscarrière. Ze heeft 30 WTA-titels in het enkelspel en is 71 weken op rij nummer 1 op de wereldranglijst. Nu wordt Caroline geconfronteerd met een compleet nieuwe en spannende rol als ze binnenkort gaat bevallen tot een prachtig meisje.

ADDITIONAL_HORIZONTALS_021_720x.jpg
bottom of page