BIBS_SS22_SpringColors_Lifestyle_7.jpg

Colour

BIBS Colour is de iconische fopspeen met een rond schild en een ronde speen.

De originele BIBS Colour – Een icoon binnen de fopspenen

Een echte klant favoriet

De Colour fopspeen is de originele BIBS fopspeen en is al meer dan 40 jaar op de markt. Het wordt geleverd in ons iconische ontwerp en is altijd een populaire keuze voor onze klanten bij het kiezen van hun favoriete BIBS-fopspeen. Als je voor het eerst ouder bent en op zoek bent naar een fopspeen voor je kind, dan is de BIBS Colour een geweldige en populaire keuze.

Ontwerp en kleuren

Het klassieke ronde schild, een minimalistische voorkant en een ronde speen in natuurrubber, is het klassieke BIBS Colour-ontwerp. Een eenvoudig maar mooi ontwerp dat verkrijgbaar is in 50 verschillende kleurvariaties. Welke kleur je voorkeur ook heeft, we weten zeker dat we hem in ons assortiment hebben.

Speen van de fopspeen

De speen van onze Colour-fopspeen is een ronde speen die lijkt op de vorm en grootte van de moederborst om je baby comfort te bieden. De ronde speen bevordert een vergelijkbare tong plaatsing en zuigtechniek bij het geven van borstvoeding, aangezien de ronde vorm de zijkanten van de tong in staat stelt omhoog te komen en rond de speen te vormen, net als tijdens het geven van borstvoeding.