top of page

Ons verhaal

Het verhaal van BIBS

BIBS is een premium Deens babymerk dat werd opgericht in 1978. Onze eerste focus lag op fopspenen en onze iconische ronde Colour-fopspeen heeft een geschiedenis van meer dan 40 jaar. Onze fopspenen zijn verschillende keren verfijnd om het best mogelijke materiaal en product voor de kleintjes te garanderen.

 

Hoewel de focus nog steeds ligt op onze populaire fopspenen, bouwen wij ook verder aan ons assortiment babyproducten. Vanaf het begin is het onze ambitie geweest om hoogwaardige producten te produceren in het best mogelijke materiaal. En dat terwijl we zorgen voor een esthetisch aantrekkelijk ontwerp. ​

 

Met het grootste respect voor functionaliteit en veiligheid, geeft ons brede assortiment producten de kleintjes een kleurrijk begin van het leven. Wij geloven dat persoonlijke expressie de sleutel is, en met ons brede scala aan kleuren zorgen we ervoor dat er voor elk wat wils is. ​

 

Al onze fopspenen worden nog steeds zorgvuldig ontworpen en vervaardigd in Denemarken.

responsibility_1100x950_7655ffe6-43b5-4256-9bef-ee13e5bb37d2_720x.jpg

Verantwoordelijkheid

Bij BIBS zijn we zeer toegewijd aan het minimaliseren van onze impact op het milieu. We willen ethisch geproduceerde en duurzame producten aanbieden die onze blauwe planeet helpen beschermen.

Hier kan je lezen over enkele van onze steeds evoluerende initiatieven.

Liefdadigheid

Bij BIBS hebben we het hart op de juiste plaats en maken we graag het verschil in lokale gemeenschappen van nood.

In 2021 hebben we verschillende initiatieven ondersteund en tijd geïnvesteerd om goede doelen te steunen. Het is onze missie om onze gekozen goede doelen te blijven steunen en samen te werken om mensen en kinderen in nood over de hele wereld te helpen.

charity_1_1100x950_83a4b891-0ceb-4fdd-be15-a5e9e06482c9_720x.jpg

Onze waarden en visie

Wij zijn een visionair bedrijf met een creatieve en vooruitstrevende mindset. We stellen hoge eisen aan kwaliteit en uniciteit in alles wat we doen, met een sterke focus op functionaliteit en veiligheid in een kleurrijk universum.

Kleuren zijn het DNA van BIBS en we willen bijdragen aan een kleurrijk begin voor kinderen over de hele wereld. We worden gedreven door sterke waarden gebaseerd op ambities, originaliteit, inspirerende en innovatieve ontwerpen op nieuwe esthetische manieren. Deze waarden maken ons wereldwijd tot een eersteklas babymerk en we streven ernaar onze klanten te zijn voor premium babyproducten die altijd voldoen aan de markteisen en tegelijkertijd de norm bepalen.

BIBS_AW22_AutumnEscape_Product_3.jpg

Kwaliteit

Kwaliteit is ontzettend belangrijk voor BIBS. We willen ervoor zorgen dat u altijd een bevredigende krijgt
ervaring bij het kopen van BIBS-producten. Bekijk onze gids over hoe u de kwaliteit van de fopspenen van uw baby kunt garanderen en hoe u een originele BIBS-fopspeen kunt identificeren.

make-life-a-bit-easier_1920x850_6600391c-a812-4d3d-8a3a-25db20340860_1728x.jpg

BIBS NEDERLAND

Info & klantenservice

We zijn klaar om uw aanvraag te behandelen

bottom of page