top of page
BIBS_SS22_SpringColors_Lifestyle_33_edited.jpg

Supreme

BIBS Supreme is een symmetrische fopspeen met een breed schild.

BIBS Supreme – Symmetrisch en comfortabel

Exclusief uiterlijk en design

Supreme is onze exclusieve fopspeen met breed schild. Met zijn symmetrische platte druppelvormige speen passen we baby's toe die de voorkeur geven aan de platte, symmetrische tepelvorm.

Ontwerp en kleuren

Het schildje en de speen zijn symmetrisch, waardoor de fopspeen altijd goed in het mondje van je baby ligt. Het schild is ook zorgvuldig ontworpen met grote gaten aan elke kant om minimaal contact met de gevoelige en tere huid rond de mond van de baby te garanderen, wat betekent dat er minder kans is op vochtophoping uit speeksel dat huiduitslag en pijnlijke plekken kan veroorzaken. Het komt in een premium look, met trendy kleuren vermengd met een moderne matte afwerking.

Speen van de fopspeen

De druppelvormige speen bevordert een tongplaatsing en zuigtechniek waarbij de tong plat is en de fopspeen plat tegen het gehemelte drukt, wat betekent dat de baby niet zo hard hoeft te zuigen om de fopspeen plat in de mond te krijgen. De speen is verkrijgbaar in zowel natuurrubber als siliconen. De siliconen speen heeft een innovatief patroon in de speen dat het materiaal versterkt, waardoor het resistenter is dan andere siliconen fopspenen.

Lees hier onze volledige Fopspenen gids >

bottom of page