top of page
BIBS-PaciBraid-header_2048x600_crop_top.jpg

Pacifier Clip

De Pacifier Clip van BIBS is de derde hand die je altijd wenst en het essentiële waar je niet zonder kunt.
Onze speenkoorden zijn ontworpen in een klassieke retro-look gevlochten in prachtige Scandinavische kleuren - vandaar de naam Paci Braid.

BIBS Pacifier Clip

De Paci Braid van BIBS is de derde hand die je altijd wenst en het essentiële waar je niet zonder kunt. Het is een onmisbaar accessoire dat het dagelijks leven met een baby een stukje makkelijker maakt. Onze speenkoorden zijn gemakkelijk te gebruiken - bevestig de metalen clip gewoon aan een kledingstuk van uw kind en het voorkomt dat de fopspeen kwijtraakt of vuil wordt door op de grond of vloer te vallen. Een praktisch product om zowel thuis, in de kinderwagen als buitenshuis te gebruiken.

Onze speenkoorden zijn ontworpen in een klassieke retro-look gevlochten in prachtige Scandinavische kleuren - vandaar de naam Paci Braid. Dit is het product voor jou die gebruik en functionaliteit wil combineren met een prachtig design dat past bij de favoriete BIBS-fopspeen van je baby.

Wat is een speenkoord?

Speenkoord, speenhouder, fopspeenclip. Dit praktische apparaat heeft verschillende namen, maar we zijn het er allemaal over eens dat het - ongeacht de naam - een onmisbaar product is om de fopspeen van je baby bij je te houden. Speenkoorden zorgen ervoor dat de fopspeen van u baby ten allen tijde veilig aan de kleding vastzit. De Paci Braid voorkomt dat de fopspeen kwijtraakt of valt, en biedt ook snelle en gemakkelijke toegang tot de fopspeen wanneer uw baby zichzelf moet kalmeren. De clip zorgt ervoor dat de fopspeen nooit te ver weg is.

De milieuvriendelijke optie

De Paci Braid is gemaakt van 100% biologisch GOTS-gecertificeerd katoen. GOTS is jouw garantie dat een product gemaakt wordt van de beste en meest milieuvriendelijke materialen en onder sociaal aanvaardbare omstandigheden in een veilige en niet giftige omgeving. ​

 

GOTS betekent dat het katoen geen schadelijke chemicaliën, AZO-verf of genetisch gemodificeerde materialen bevat. Wanneer u kiest voor GOTS, beschermt u de aarde die uw kinderen zullen erven.

De veilige keus

Bij BIBS vind je prachtige speenkoorden, die voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidsvoorschriften en normen. Onze speenkoorden zijn getest volgens de geldende veiligheidseisen in Europa en de norm EN 12586+A1:2011. Het meet ongeveer 22 cm om te voldoen aan specifieke regels en normen. De metalen gespen zijn uiteraard nikkelvrij en de mooie houten details zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Het FSC-keurmerk is uw garantie dat er niet meer hout wordt gekapt dan het bos zelf kan reproduceren. Evenzo zorgt FSC voor goede omstandigheden voor de arbeiders en voor de dieren van het bos.

Mix & Match

Al onze speenkoorden hebben een bijpassende fopspeen in ons assortiment zodat je de speenkoorden kunt mixen en matchen met de favoriete fopspeen van je baby.

bottom of page