top of page

B2B/Wholesale

Bedankt voor uw interesse in BIBS - we kijken uit naar uw zakelijke aanvraag. We stellen de belangstelling van de vele bedrijven die onze producten willen verkopen zeer op prijs.

 

Om als klant te worden beschouwd, verzoeken wij u onderstaande informatie op te nemen in uw aanvraag. Zo kunnen we het potentieel van een partnerschap inschatten.

  • Als u een fysieke winkel heeft, voeg dan alstublieft foto's toe om ons een idee te geven van uw winkel. Evenzo, als u een webshop heeft, stuur de link dan alstublieft door.

  • Geef een korte samenvatting van de babymerken die je in je winkel verkoopt. Vermeld wel of u zelf geproduceerde of gebruikte producten verkoopt.

  • Geef ons alstublieft uw BTW nummer of KVK, wat een vereiste is om een ​​klant van BIBS te worden

 

Dingen om te overwegen voordat u uw zakelijke aanvraag indient:
 

  • Als uw winkel nog niet is gelanceerd, neem dan alstublieft contact met ons op wanneer uw winkel open is.

  • We accepteren geen groothandelsklanten waarvan het belangrijkste verkooppunt zich op marktplaatsen zoals shopee.com, lazada.com, amazon.com of sociale media zoals Instagram of Facebook bevindt. Richt een webshop of fysieke winkel op om als klant te worden beschouwd.
     

Als u aan bovenstaande vereisten voldoet en ons de gevraagde informatie kunt verstrekken, aarzel dan niet om uw vraag te sturen naar sales@nybble.nl

Ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen met meer informatie.
 

Al een groothandel klant?

 

Als u al bent goedgekeurd als klant, kunt u naar onze B2B gaan.

 

Marketing vragen?

Als u wilt samenwerken met BIBS op het gebied van marketing gerelateerde activiteiten, neem dan contact op met contact@nybble.nl. Houd er rekening mee dat we veel vragen hebben en daarom alleen reageren op geïnteresseerden.

bottom of page