top of page
BIBS_SS22_BabyGlassBottle_Product_4.jpg

Baby Glass Bottle

BIBS Baby Glass Bottle is zorgvuldig ontworpen voor baby's en ouders.

BIBS Baby Bottle

Bij BIBS ondersteunen we de officiële aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten over pasgeborenen die borstvoeding geven. Als borstvoeding lukt, is dat geweldig! Sommige moeders worden echter uitgedaagd met borstvoeding en moeten hun borstvoeding aanvullen, sommige kunnen helemaal geen borstvoeding geven en sommige willen geen borstvoeding geven. In deze gevallen is flesvoeding een prima alternatief. 

Voordelen van flesvoeding
Een van de voordelen van flessen in het algemeen is dat beide ouders de baby kunnen voeden. Voeding is een belangrijk moment van hechting, en waar borstvoeding de andere ouder niet in staat stelt om tijdens het voeden een band met de baby te krijgen, stelt flesvoeding beide ouders in staat om wat quality time met de baby door te brengen en een hechte band te vormen.

Gemaakt in glas
We zijn enorm trots dat onze BIBS Baby Bottle van glas is gemaakt. Glas kan niet alleen eindeloos worden gerecycled en hergebruikt, maar het is ook een praktisch en duurzaam alternatief voor een plastic fles. Onze babyfles is gemaakt van borosilicaatglas. Dit maakt de glazen fles temperatuur- en thermische schokbestendig, duurzaam, breukvast en meer. 

Glas stoot geen microplastics of andere schadelijke gifstoffen uit. 

Borstvormige speen met antikrampjesfunctie
De ronde speen van natuurrubber past bij de speen van onze populaire BIBS Colour-fopspeen. Het is ontworpen om de zachte tepel van de moeder in vorm en grootte na te bootsen, natuurlijke borstvoeding te ondersteunen en "tepel"-verwarring te voorkomen als borstvoeding wordt gegeven en wordt aangevuld met een fles.

Verder is de speen ontworpen met een antikrampjesventiel voor een soepele melkstroom, waardoor er minder lucht wordt ingeslikt tijdens het voeden.

Complete Set
De Baby Bottle wordt geleverd in 4 verschillende sets. De ‘Complete Set’ geeft je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Je kunt extra spenen kopen in een aparte 'Bottle Nipple Kit'.

Stroomsnelheid
Alle baby's zijn uniek op hun manier. Ze hebben verschillende behoeften, verschillende voorkeuren en verschillende zuigtechnieken bij het voeren. Om hieraan tegemoet te komen, heeft ons assortiment fles spenen verschillende stroomsnelheden om aan de unieke behoeften van uw baby te voldoen.

bottom of page