top of page
Header-CW.jpg

Caroline Wozniacki X BIBS

Nieuw BIBS brand ambassadeur!

"Ik kan niet beschrijven hoe opgewonden ik ben om ons kleine meisje te ontmoeten en moeder te worden. Met deze nieuwe titel volgt een enorme verantwoordelijkheid, en natuurlijk wil je altijd het beste voor je kind. Tot nu toe realiseerde ik me niet hoeveel dingen je moet overwegen bij het kiezen van bijvoorbeeld de perfecte fopspeen voor je kind. Ik heb eerder gehoord over BIBS van mijn vrienden en hoe geweldig hun producten zijn en concludeerde dat ze de beste in de branche waren". - Caroline

Caroline Wozniacki X

Gedachten over het kiezen van babyproducten en het kiezen van BIBS

Bekijk hier het interview

Caroline Wozniacki bezoekt BIBS

 

We hadden het grote genoegen onze brand ambassador Caroline Wozniacki te verwelkomen toen zij en haar dochter Olivia ons bezochten op ons nieuwe hoofdkantoor in Kopenhagen.

CW-Stories-stories4_900x.jpg
CW-Stories-stories3_1dc4b60d-0485-4006-900e-146913b51359_900x.jpg

Popular Poducts

Gedachten over het kiezen van babyproducten en het kiezen van BIBS

 

Caroline kwam BIBS tegen door haar vrienden te vragen en onderzoek te doen. En ze twijfelde er nooit aan dat samenwerken met BIBS de juiste keuze was voor haar en haar gezin. Bekijk hier het interview met Caroline, waar ze uitlegt hoe ze de juiste babyproducten kiest en waarom ze BIBS-fopspenen koos voor haar dochter Olivia.

Caroline Wozniacki over de vreugde van anticipatie

 

Caroline heeft er altijd van gedroomd om een ​​eigen gezin te stichten en dat is nu werkelijkheid. Maar met de vreugde van de zwangerschap komen ook veel vragen en zorgen. Caroline beschrijft de gevoelens die veel ouders ervaren voordat het kind er is.

CW-Stories-stories2_900x.jpg
CW-Stories-stories3_1dc4b60d-0485-4006-900e-146913b51359_900x.jpg

Zeg hallo tegen onze nieuwe BIBS brand ambassador!

 

Caroline is vooral bekend om haar absoluut fantastisch carrière in het tennis. Ze heeft 30 WTA-titels in het enkelspel en is 71 weken op rij nummer 1 op de wereldranglijst. Nu staat Caroline voor een volledig nieuwe en spannende rol als ze binnenkort bevallen van een prachtig meisje.

Caroline en Olivias favoriete kleuren

bottom of page