top of page
Swaddle-header_2048x600_crop_top.jpg

Muslin Cloth

100% biologisch katoenen mousseline doek. Onze multifunctionele Muslin Cloth kan worden gebruikt als spuugdoekje, voedingsdoek, hoes over je aankleedkussen of als slabbetje.

BIBS Muslin cloth - Je kan er nooit te veel hebben!

BIBS Muslin Cloth zijn van hoge kwaliteit gemaakt van 100% biologisch katoenen mousseline.

Mousseline is een ultra zacht en ademend materiaal en perfect voor de gevoelige babyhuid.

Multifunctioneel en veelzijdig
Mousseline doeken zijn multifunctioneel en beide zijn handig bij het geven van borstvoeding of flesvoeding om overtollige melk weg te vegen of te spugen rond de mond van uw baby. Leg de doek ook over je schouder wanneer je je baby laat boeren of gebruik hem als slabbetje tijdens rommelige maaltijden. Ze kunnen ook op het aankleed kussen worden gelegd tijdens het verschonen van de luier om het oppervlak schoon te houden. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze onmisbare baby essential!

 

Verzorgingstips

Onze mousseline doeken zijn voorgewassen waardoor ze 100% absorbeerbaar zijn vanaf het eerste gebruik. NB: was ze altijd voor gebruik, om ervoor te zorgen dat stof en andere kleine deeltjes van transport en opslag worden weggespoeld.

  • Volg zorgvuldig de wasvoorschriften

  • Was de doek alleen als dat nodig is

  • Altijd wassen op lage temperaturen

  • Luchtdrogen wordt aanbevolen

De multifunctionele mousseline doeken worden zachter naarmate je ze vaker wast. Een tip is om je mousseline doeken een paar uur in koud water te leggen voordat je ze wast om het best mogelijke absorptievermogen te bereiken.

Verkrijgbaar in verschillende Scandinavische kleuren.

Wordt geleverd in een 2-pack

Afmeting 70x70 cm

bottom of page