top of page
BIBS x Liberty_logo_horizontal_WHITE-large.png
BIBS_SS23_Liberty_Campaign_04.jpg
Deens design ontmoet Brits print erfgoed

 

Het Britse Liberty inspireert de wereld sinds 1875 met excentrieke prints en verfijnd vakmanschap. Hiermee heeft Liberty de weg geëffend voor high-end mode en luxe woontextiel. Het Deense merk BIBS timmert sinds 1978 aan de weg met esthetische, innovatieve en functionele ontwerpen voor pasgeborenen, peuters en kleine kinderen, evenals hun ouders. Voor deze collectie worden de krachten uit twee werelden samengebracht met als resultaat een ijzersterk samenspel van kleur, kwaliteit en print. De BIBS x LIBERTY-samenwerking biedt alles om je baby te verwelkomen in een wereld vol liefde. De bloemenprints Capel, Eloise en Chamomile Lawn zijn gedrukt op het schild van de Colour fopspeen en komen tot bloei op de speenkoorden, speendoosjes en bandana’s.

Kleurrijk design


De typisch Britse elegantie en poëzie van de Liberty-prints Capel, Elouise en Chamomile Lawn komen tot leven op fopspeentjes en accessoires van BIBS. De romantische illustraties en verrassende kleurcombinaties zijn een lust voor het oog. Zo doet het Capel design je denken aan de vintage bloemen uit de jaren 30. Het bestaat uit kleine, losjes getekende monochrome bloemen op een gekleurde ondergrond. Eloise is gebaseerd op Victoriaanse bloemenpatronen en bevat een kleine, slingerende all-over print op een pastel ondergrond. De Vergeet-mij-nietjes en Margrietjes van de Chamomile Lawn zorgen voor een magisch schouwspel.

Capel

 

Capel werd voor het eerst geprint in 1978 en werd geïnspireerd door de vintage stijl van Liberty-bloemen uit de jaren dertig.

Het ontwerp bevat kleine, losjes getekende monochrome bloemen op een gekleurde achtergrond. 

Zijn unieke uitstraling ligt in het feit dat het op verschillende manieren kan worden toegepast, van zachte gecoördineerde stof tot een gedurfd statement print – afhankelijk van de kleurencombinatie.

Verkrijgbaar in 4 kleurcombinaties

20010250_5713795242696_BIBSxLIBERTY_COLOUR_Rnd_Latex_S2_Capel_Sage_2_2000x2000.png
bottom of page