top of page
BIBS_SS22_DinnerBib_Lifestyle_Product_15.jpg

Overall Bib

We zijn zo opgewonden om je eindelijk onze gloednieuwe dinerslab te kunnen laten zien. Geïnspireerd door de klassieke babyoveralls opent ons slabbetje ook aan de voorkant met knopen, vandaar de naam Overall Bib.

In 4 kleuren verkrijgbaar

Dinner Bib

Alle ouders kennen de uitdagingen met kleding die nat is van speeksel of vloeistoffen, vol vlekken van geprakte bananen en overal besmeurd voedsel. Rommelig eten is een onvermijdelijk onderdeel van de babytijd (en ouderschap), en een goed slab is essentieel vanaf het moment dat het kind vast voedsel begint te eten.

 

Als ouders weten we alles over de worsteling en frustratie van opruimen na het eten met een peuter aan tafel, en daarom hebben we de BIBS Dinner Bib gemaakt - een slabbetje ontworpen voor kinderen, met hun behoeften in gedachten zonder concessies te doen op design en esthetiek.

De focus op comfort en functionaliteit 

Het materiaal voor onze Dinner Bib is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het comfortabel is voor kinderen en gemakkelijk schoon te maken is. Bestand tegen olie, vet en kleurstoffen, en is gemakkelijk schoon te maken, omdat het met zeep op hoge temperaturen in de vaatwasser kan worden gewassen.

 

De Dinner Bib heeft een praktisch opvang bakje aan de voorkant om etensresten op te vangen en de babykleertjes zoveel mogelijk te sparen zodat er meer voedsel in de mond belandt in plaats van op de grond. Verder is het slabbetje aangepast aan de anatomie van het kind, zodat het zijn armen vrij kan bewegen en toch mooi om het buikje van de baby past. De opening is aan de voorkant van het slabbetje geplaatst om te voorkomen dat haar of kleding vast komt te zitten, en het kan eenvoudig in drie verschillende maten worden aangepast om perfect te passen bij de kleintjes.

 

Het voorvak is zo ontworpen dat het zacht genoeg is om tussen het kind en de tafel te worden gedrukt en hard genoeg om niet te buigen en geen vloeistoffen te morsen wanneer het wordt opgetild. Het heeft een smalle vorm tussen de armen voor maximale bewegingsvrijheid.

De milieuvriendelijke optie

De Dinner Bib is gemaakt van 100% veilige, food-grade TPU, een milieuvriendelijk materiaal met de perfecte flexibiliteit voor een slabbetje. Het is 100% BPA-vrij en 100% recyclebaar. Duurzaam en verantwoord werken is altijd essentieel geweest voor BIBS, en onze merkbelofte is om groener te worden in alles wat we doen. Onze kinderen zullen de aarde erven en we willen deze actief beveiligen voor toekomstige generaties. 

Ontworpen en geproduceerd in Denemarken

Onze Dinner Bib is ontworpen in een klassieke retro-look met een Scandinavische twist, in prachtige kleuren. Meer kleuren zullen continu worden toegevoegd! Bovendien is het exclusief ontworpen en geproduceerd op ons hoofdkantoor in Denemarken en zal het wereldwijd worden verkocht.

Verzorgingstip 

BIBS Dinner Bib is gemakkelijk schoon te maken. Het kan worden gewassen in warm water met zeep of in de vaatwasser.

bottom of page