top of page
BIBS_AW22_Meal_Time_Collection_Product_9_edited.jpg

Bowls & plates

BIBS bowls & plates in prachtige Scandinavische kleuren.

In 4 kleuren verkrijgbaar

Dinner Plate Set

De Dinner Plate Set bestaat uit een bord en een kom met een bijpassend deksel. De deksel maakt het gemakkelijk om de kom mee te nemen voor onderweg met snacks of andere versnaperingen voor jou en je kind. Het maakt het ook gemakkelijk om het in de koelkast te zetten om restjes van het avondeten te bewaren. De deksel kan ook worden gebruikt als antislip voor de kom, zodat de kom op tafel blijft staan ​​en niet op de grond terechtkomt.

De Dinner Plate Set bevordert de sociale voordelen van samen eten met kleine kinderen. Kleine kinderen leren niet alleen over eten als ze met het gezin eten. Als gezin aan tafel gaan zitten voor de maaltijd kan zelfs kleine kinderen leren eten en hen helpen sociale vaardigheden te ontwikkelen.

De veilige keuze
De borden zijn gemaakt van veilig en food-grade materiaal. 100% BPA, PVC en ftalaten vrij.

Voldoet aan de Europese normen:

EN 14372


Ontworpen en geproduceerd in Denemarken
De Dinner Plate Set is ontworpen in een minimalistische Scandinavische look in prachtige kleuren. De set is ontworpen en geproduceerd in Denemarken en wordt wereldwijd verkocht.

Was instructies
De borden en deksel zijn gemakkelijk schoon te maken. Ze kunnen worden gewassen in warm water met zeep of in de vaatwasser.

bottom of page