top of page
GLOW-Header_1080x.jpg

Waarom GLOW-fopspenen gebruiken?

BIBS GLOW-fopspenen

Je nachtfopspenen lichten op in het donker, waardoor het voor jou als ouder en voor je kind gemakkelijk is om de fopspeen 's nachts te vinden. Als ouders kennen we de worsteling om in het donker een fopspeen te vinden. Voor ons is de glowfopspeen een onmisbare musthave!

Waarom GLOW-fopspenen gebruiken?

BIBS GLOW fopspenen maken het voor zowel ouders als kleintjes gemakkelijk om de fopspenen in het donker te vinden en nemen de frustratie weg die ouders kunnen veroorzaken om midden in de nacht - in totale duisternis - op zoek te gaan naar de fopspeen met een huilend kind. De nachtfopspenen helpen ouders en baby's om een ​​goede nachtrust te krijgen, omdat je het licht niet hoeft aan te doen en je baby niet wakker hoeft te maken als de fopspeen 's nachts zoek is.

Makkelijk te vinden in het donker

BIBS nachtfopspenen hebben een praktisch lichtgevend effect, zodat je ze altijd kunt vinden - zelfs in totale duisternis.

Hoe werken de GLOW fopspenen?

Houd de fopspeen eenvoudig 5 tot 10 seconden tegen een lichtbron. om het effect te activeren. Het effect houdt 8+ uur aan.

 

Zijn de GLOW-fopspenen veilig voor mijn baby?

Ja! Onze nachtfopspenen hebben dezelfde hoge kwaliteit als de originele BIBS-fopspenen en zijn grondig getest en goedgekeurd om 100% veilig te zijn voor kinderen. Onze veiligheids- en kwaliteitsnormen zijn ongelooflijk hoog en alle fopspenen voldoen aan de Europese norm EN 1400 + A2.

Het lichtgevende deel van de nachtfopspeen wordt geproduceerd door in plaats van de kleurpigmenten een lichtgevend pigment toe te voegen aan het materiaal waarvan de plooi en het handvat van de fopspeen zijn gemaakt. Daarom is bij de GLOW fopspenen de dup of het handvat wit, omdat er geen kleurpigment is toegevoegd.

Zoals met alle andere materialen die we gebruiken in onze fopspenen en andere producten, is het GLOW-materiaal volkomen veilig en grondig getest. Het schild en het lichtgevende deel zijn gemaakt van een 100% voedselveilig materiaal en zijn BPA-vrij.

Het lichtgevende pigment "laadt" gedurende de dag op door daglicht te absorberen. Als het donker wordt, straalt het het geabsorbeerde licht uit en is daarom in het donker te zien.

Hoe lang duurt het glow-effect?

Het hangt af van de "lading" en lichtbron. Maar over het algemeen houdt het effect 8+ uur aan als je de fopspeen ca. 5 tot 10 sec.

bottom of page