top of page
Swaddle-header_2048x600_crop_top.jpg

Muslin Swaddle

BIBS Muslin Swaddle is gemaakt van 100% biologisch katoen en is perfect om je kleintjes in te wikkelen en ze zich veilig te laten voelen.

BIBS Muslin Swaddle - zacht en ademend

Onze Muslin Swaddle dekens zijn gemaakt van 100% biologisch mousseline katoen. Mousseline katoen is een zacht en ademend materiaal - perfect voor de gevoelige babyhuid.

Creëert een gevoel van veiligheid
Ouders wikkelen hun pasgeboren baby's al sinds mensenheugenis in kleine babyburrito's. Het ziet er niet alleen absoluut schattig uit, maar het dient ook om je kleintje te helpen kalm te blijven en beter te slapen.

 

Een Swaddle helpt je baby zich veilig te voelen terwijl hij of zij zich aanpast aan het leven buiten de baarmoeder. Dit geeft bij veel kinderen een gevoel van veiligheid. 

 

Inbakeren werkt geweldig voor pasgeborenen van 0-3 maanden, terwijl sommige baby's baat kunnen hebben bij inbakeren tot een leeftijd van 6 maanden. Houd er rekening mee dat het belangrijk is om te stoppen met het inbakeren van de baby zodra de baby zichzelf kan omrollen.

 

Verzorgingstips

Onze mousseline doeken zijn voorgewassen waardoor ze 100% absorbeerbaar zijn vanaf het eerste gebruik. NB: was ze altijd voor gebruik, om ervoor te zorgen dat stof en andere kleine deeltjes van transport en opslag worden weggespoeld.

  • Volg zorgvuldig de wasvoorschriften

  • Was de doek alleen als dat nodig is

  • Altijd wassen op lage temperaturen

  • Lucht drogen wordt aanbevolen

Verkrijgbaar in verschillende Scandinavische kleuren.

 

Afmeting 120 x 120 cm

bottom of page