top of page
BIBS_Blog_red_dot_Baby_Glass_Bottle_v2_1500x.webp

BIBS Baby Glass Bottle wint Red Dot Award

We zijn bijzonder trots om aan te kondigen dat onze BIBS Baby Glass Bottle is bekroond met een Red Dot in Product Design, een internationaal erkend keurmerk voor uitstekend design.

 

De Red Dot Award is 's werelds meest prestigieuze prijs voor productdesign. Het werd opgericht in 1955 en eert het meest opmerkelijke werk op het gebied van product-, merk- en communicatieontwerp.

 

“We zijn bijzonder trots om te winnen, wetende dat Red Dot ons beoordeelde op het feit dat we het ouderschap een klein beetje gemakkelijker maken door geweldig design, functionaliteit en duurzaamheid elke dag te combineren. We hebben ons bedrijf opgericht met als doel producten met een geweldig ontwerp en geweldige functies op de markt te brengen. Aan de hand van een citaat uit de Red Dot-aankondigingsbrief, 'Winning is the Beginning', gaat BIBS door met het produceren van hoogwaardige producten die onze Red Dot Product Design Award waard zijn.”

- Henrik Larsen, CEO BIBS Denmark

De onderscheiding herinnert eraan dat innovatie en toewijding echt een verschil kunnen maken in het leven van ouders en baby's, en het bevestigt onze inspanningen om een ​​babyfles te creëren die functionaliteit, veiligheid en gemak voor ouders en verzorgers combineert.

 

Over de bekroonde Baby Bottle

 

De BIBS Baby Glazen Fles is gebaseerd op een mix-and-match concept: dankzij apart verkrijgbare sets kan hij gebruikt worden in combinatie met verschillende speentjes en kleuren zonder dat je een nieuwe fles hoeft te kopen. De speen van natuurrubber imiteert de tepel van de moeder en bevordert zo de natuurlijke borstvoeding. Het heeft dezelfde vorm en is gemaakt van hetzelfde materiaal als de iconische COLOR-fopspeen van BIBS. De fles is gemaakt van borosilicaatglas, dat bestand is tegen snelle temperatuurwisselingen, een hoge weerstand heeft tegen thermische schokken en geen microplastics of andere schadelijke stoffen afgeeft..

Bekijk alle BIBS Baby Bottle hier >

Baby_bottle_52c80f79-43a1-4726-83d8-e72aabf10107_480x480.webp
bottom of page