top of page
BIBS_SS22_SpringColors_Product_14_edited.jpg

De evolutie van de Colour fopspeen

De BIBS-reis begon met de creatie van de iconische 'Colour'-fopspeen in 1978. Het werd geboren uit de wens om comfort en troost te bieden aan kleintjes, en het werd al snel een favoriet onder pasgeborenen, baby's en hun ouders in Denemarken.

 

Een tijdloze metgezel voor je kleintje

 

Vanaf het begin heeft de Colour fopspeen harten veroverd met zijn eenvoud en functionaliteit.

Toen nieuwe eigenaren in 2015 het merk BIBS overnamen, werd erkend hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van de steeds veranderende trends en behoeften van zowel ouders als baby's. We begrepen dat de 'Colour'-fopspeen moest evolueren om relevant te blijven en gezinnen vreugde te blijven brengen.

Daarom begonnen we aan een oprechte missie om 'Colour' te verfijnen en aan te passen aan de trends van die tijd, terwijl we ervoor zorgden dat het de vertrouwde esthetiek behield die generaties waren gaan aanbidden.

.

 

Een icoon opnieuw ontwerpen

Toen we begonnen aan de reis van het opnieuw ontwerpen van de geliefde 'Colour'-fopspeen, benaderden we de taak met het grootste respect en bewondering voor het eerdere ontwerp en het rijke designerfgoed dat het vertegenwoordigde. We begrepen het belang van het behoud van de essentie die generaties lang harten had veroverd - het iconische Scandinavische minimalisme dat synoniem was geworden met het merk BIBS.

Gedurende het hele proces droegen we de verantwoordelijkheid om het ontwerp te verfijnen en tegelijkertijd trouw te blijven aan het designerfgoed dat ons was toevertrouwd. We erkenden dat de 'Colour'-fopspeen een speciale plaats innam in de harten van gezinnen, en dat eventuele veranderingen zorgvuldig moesten worden gemaakt en doelgericht moesten worden geïntegreerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiteindelijk is het glanzende ontwerp massief en mat gemaakt, is het BIBS-logo toegevoegd en is de handgreepring kleiner gemaakt. Het nieuwe ontwerp behoudt de vertrouwde esthetiek en introduceert subtiele verfijningen die de prestaties en bruikbaarheid verbeteren.

Een erfenis van liefde

 

Vandaag zijn onze ‘Colour’-fopspenen aanwezig in meer dan 100 markten over de hele wereld en verkocht via meer dan 12.000 verkooppunten. Ons verhaal is er een van passie en toewijding, en we zijn er trots op dat we zijn uitgegroeid tot het internationale merk dat we nu zijn.

Sinds het begin zijn er meer fopspenen bijgekomen en tegenwoordig dekt BIBS alle soorten spenen en materialen op de markt. Als je een BIBS-fopspeen kiest, kies je niet alleen voor een product - je kiest voor een erfenis van liefde. Je maakt deel uit van een wereldwijde gemeenschap van ouders die onze fopspenen met liefde en zorg hebben uitgekozen. Samen vieren we de gedeelde momenten, de tedere omhelzingen en de diepgaande verbindingen die onze fopspenen generaties lang aan families hebben gebracht.

Old_600x600.webp
bottom of page