top of page
BIBS_SS22_BabyGlassBottle_Lifestyle_Model_10_edited.jpg

De juiste speen voor de BIBS Bottle

Alle baby's zijn uniek op hun manier. Ze hebben verschillende behoeften, verschillende voorkeuren en verschillende zuigtechnieken bij het drinken. Om hieraan tegemoet te komen, heeft ons assortiment flesspenen verschillende stroomsnelheden om aan de unieke behoeften van uw baby te voldoen. De stroomsnelheid verwijst naar de grootte van de opening(en) in de tepel, die van invloed is op hoe snel melk in de mond van uw baby stroomt.

De spenen voor op de Baby Bottle zijn verkrijgbaar als zowel langzame als medium flow - geschikt voor zowel melk als water.

bottle_blog_post_flow_800x800.webp

Snelheid 

Omdat alle baby's uniek zijn, kan het nodig zijn om verschillende stroomsnelheden uit te proberen om de stroom te vinden die past bij de voedingsgewoonten van uw baby. Voor pasgeboren baby's wordt echter een langzame stroomsnelheid aanbevolen om flesvoeding te vertragen om borstvoeding beter na te bootsen, om de melkopname beter onder controle te houden en ervoor te zorgen dat baby's niet te veel eten.

 

Normaal gesproken zal de stroomsnelheid in de loop van de tijd veranderen naarmate de baby groeit, en hoe ouder de baby wordt, hij of zij zal de voorkeur geven aan een snellere stroomsnelheid. Elk kind is echter anders en veel factoren bepalen welk debiet bij uw kind past! Dat is ook de reden waarom we onze tepels en hun stroomsnelheid niet op leeftijd hebben gespecificeerd.

 

Borstvoeding VS formule-gevoede baby

Bij het geven van een flesvoeding aan een baby die borstvoeding geeft, raadt gediplomeerd verpleegster Kirsten Lise Andersen aan om altijd een flessenspeen met een langzame stroom te gebruiken. Dit komt omdat baby's die borstvoeding krijgen gewend zijn om tijdens de borstvoeding voor de melk te werken, omdat het voor de baby moeilijker is om melk uit een borst te zuigen dan uit een fles. De stroomsnelheid moet de stroom van de borst weerspiegelen. Als het te gemakkelijk is voor de baby, kan hij of zij lui worden of zelfs de borst weigeren.

 

Het moet ca. 15-20 minuten om een ​​fles leeg te maken. Als het veel sneller is, moet u een langzamere stroom overwegen, en als het veel langzamer is, moet u een snellere stroom overwegen. Als uw baby geen borstvoeding krijgt, hoeft u de borst niet zo veel na te bootsen. Om het juiste debiet te vinden kunt u de volgende borden volgen:

 

Tekenen dat de speen te langzaam is:

  • De baby wordt ongeduldig of verergert tijdens het eten.

  • Het duurt langer dan 15-20 minuten om een ​​flesje leeg te drinken of de baby valt tijdens het eten in slaap.

 

Tekenen dat de speen te snel is:

  • De baby slikt

  • De baby hoest

  • De baby stikt

  • De baby slikt te veel lucht in.

bottom of page