top of page
BIBS-BandanaBib-header_2048x600_crop_top.jpg

Bandana Bib

Het BIBS Bandana slabbetje is gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biologisch mousseline katoen.

Bandana Bib

De Bandana Bib bestaat uit meerdere lagen om een ​​maximale absorptie te garanderen en kan worden gebruikt om kwijlen en oprispingen op te vangen na het voeden. Het kan ook als modeaccessoire worden gebruikt, zoals een nekwarmer onder bovenkleding om warm te blijven bij koud weer, aangezien de zachte stof de nek van de baby bedekt.
 

De Bandana Bib is een onmisbaar accessoire voor je BIBS-fopspenen en wordt geleverd in bijpassende kleuren zodat je je fopspenen kunt mixen en matchen met het slabbetje. Daarnaast heeft het een schattig zakje waar een fopspeen in kan, zodat je kind zijn favoriete fopspeen altijd bij de hand heeft.
 

De milieuvriendelijke optie

De Bandana Bib is gemaakt van 100% biologisch GOTS-gecertificeerd mousseline katoen. GOTS is jouw garantie dat een product gemaakt wordt van de beste en meest milieuvriendelijke materialen en onder sociaal aanvaardbare omstandigheden in een veilige en niet giftige omgeving.
 

GOTS betekent dat het katoen geen schadelijke chemicaliën, AZO-verf of genetisch gemodificeerde materialen bevat. Wanneer u kiest voor GOTS, beschermt u de aarde die uw kinderen zullen erven.
 

Functionaliteit

De Bandana Bib is gemaakt van mousseline katoen. Het maakt het heel zacht voor de gevoelige huid van je baby, maar het is nog steeds erg duurzaam. De Bandana Bib is voorgewassen waardoor het op maat valt. Verder kan het in 2 maten worden ingesteld met drukknopen voor eenvoudig openen en sluiten. 
   

Mix & Match

Al onze Bandana slabbetjes hebben een bijpassende fopspeen in ons assortiment die je kunt mixen en matchen met de favoriete fopspeen van je baby.

  • GOTS-gecertificeerd

  • 100% mousseline (zachte en ademende stof)

  • 100% biologisch katoen

  • Voorgewassen waardoor het op maat valt

  • Zeer zacht voor de gevoelige babyhuid, maar toch duurzaam

  • In 2 maten in te stellen

  • Meerdere lagen voor maximaal absorptievermogen

  • Beschikt over een schattig zakje waar een fopspeen in kan

BIBS-GOTS.jpg
bottom of page