top of page
BIBS_AW22_Meal_Time_Collection_Product_26_edited.jpg

Cutlery

BIBS Spoon Set bestaat uit een kleine lepel voor het kind en een grotere voor de volwassene.

In 4 kleuren verkrijgbaar

Spoon Set

De overgang naar vast voedsel is een mijlpaal tijdens het eerste jaar van een baby. Het leren gebruiken van gebruiksvoorwerpen maakt deel uit van de hand-, pols- en oogontwikkeling van de baby, waardoor hun motorische en cognitieve vaardigheden worden verbeterd.

BIBS Spoon Set bestaat uit een kleine lepel voor het kind en een grotere voor de volwassene. De lepel met langer handvat is handig wanneer de baby wordt gevoed door een ouder of verzorger, terwijl de kleinere lepel perfect is voor zelfvoeding.

De Lepelset bevordert de sociale voordelen van samen eten met kleine kinderen. Kleine kinderen leren niet alleen over eten als ze met het gezin eten. Als gezin aan tafel gaan zitten voor de maaltijd kan zelfs kleine kinderen leren eten en hen helpen sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Ontworpen voor kinderen

De babylepel is ontworpen met een ergonomisch handvat van antislip materiaal voor de best mogelijke grip. Het heeft een smalle vorm om perfect in de mond van de baby te passen en het materiaal is zacht om pijnlijk tandvlees en zich ontwikkelende tanden te beschermen.

De veilige keuze
De Spoon Set zijn gemaakt van veilig en food-grade materiaal. 100% BPA, PVC en ftalaten vrij.

Voldoet aan de Europese normen:

EN 14372


Ontworpen en geproduceerd in Denemarken
De Spoon Set is ontworpen in een minimalistische Scandinavische look in prachtige kleuren. De set is ontworpen en geproduceerd in Denemarken en wordt wereldwijd verkocht.

Was instructies
De lepels zijn gemakkelijk schoon te maken. Ze kunnen worden gewassen in warm water met zeep of in de vaatwasser.

bottom of page